Fazolky s česnekem (studené)
20 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej stolní
- 1lžíceOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 5gramůPetržel - nať
- 0,5kilogramFazolové lusky zelené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
69 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Fazolky zbavené vláken uvaříme v osolené vodě ne zcela doměkka. Potom je nakrájíme šikmo na proužky.
- 2Připravíme marinádu z oleje, octa, usekaného česneku, petrželky a soli. Vložíme do ní fazolky a necháme asi 1 hodinu uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.