Fazolky s hořčičnou majonézou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté fazolky vložíme do malého množství osolené vody a pod pokličkou je dusíme téměř do měkka. Ocedíme je a necháme okapat.
  • 2
    Ještě teplé fazolky opepříme, pokapeme citronovou šťávou rozmíchanou s cukrem a necháme proležet.
  • 3
    Před podáváním upravíme fazolky na talířky, přelijeme je majonézou smíchanou s hořčicí, špetkou cukru a citronovou šťávou. Zdobíme dílky rajčete.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.