Fazolky s karotkou
25 min.
Ingredience
- 800gramůFazolové lusky zelené
- 250gramůKarotka
- 1,2litryVoda pitná
- 1lžícePetržel - nať
- 60gramůMáslo čerstvé
- 0,75lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Karotku očistíme a nakrájíme příčně na plátky, fazolky očistíme a nakrájíme nakoso na proužky. Petrželovou nať nasekáme nadrobno. Ve vroucí osolené vodě uvaříme fazolky s karotkou doměkka. Poté scedíme a necháme řádně okapat.
- 2Směs podáváme přelitou rozpuštěným máslem a posypanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.