Fazolky s rajčatovým protlakem
30 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 200gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžícePetržel - nať
- 20gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
434 mg
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na másle.
- 2Přidáme mletou papriku, rajčatový protlak a nakrájené fazolky. Podlijeme vývarem a podusíme doměkka.
- 3Hotový pokrm zdobíme nasekanou petrželkou.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.