Fazolky s vejci
40 min.
Ingredience
- 10gramůPetržel - nať
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 50gramůMáslo čerstvé
- 4kusyVejce slepičí
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
16 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Fazolové lusky omyjeme a zbavíme vláken. Nakrájíme je na kratší kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme a vložíme na rozehřáté máslo.
- 2Potom přilijeme rozkvedlaná vejce a mícháme, až ztuhnou.
- 3Podáváme posypané jemně nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.