Fazolky se smaženými vejci
20 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 300gramůFazolky mražené
- 150mililitrůVývar drůbeží
- 1kusCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
18 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rozmrazené fazolky nakrájíme na kousky a povaříme ve vývaru asi 8 minut. Vyjmeme a necháme okapat.
- 2Na pánvi na másle osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme uvařené fazolky, osolíme, opepříme a za stálého míchání smažíme 2 minuty.
- 3Přilijeme rozšlehaná vejce a za stálého míchání je necháme srazit. Pokrm podle chuti přisolíme, opepříme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.