Fazolky smažené na víně

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
30 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
815 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sterilizované fazolky scedíme a necháme okapat. Připravíme těstíčko na obalování fazolek - do misky rozklepneme vejce, přidáme mouku, sůl, pepř a přilijeme víno, aby nám vzniklo středně husté těstíčko. Všechny suroviny dobře vidličkou ušleháme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej. Fazolky obalujeme v připraveném těstíčku, pokládáme je na rozpálený olej a po obou stranách zprudka osmažíme. Osmažené fazolky necháme na papírové utěrce okapat.
  • 3
    Nakonec fazolky rozdělíme na talíře a s vhodnou přílohou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.