Fazolky smažené s vejcem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakládané fazolky scedíme, necháme okapat, cibuli nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme na jemno.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme kousek másla, přisypeme cibuli, necháme ji zpěnit. Přidáme fazolky, trochu orestujeme, pokud pustí tekutinu, necháme ji vydusit, osolíme, opepříme, přidáme posekanou petrželku. Do pánve rozklepneme jedno vejce, rychle promícháme a jakmile vejce ztuhne, odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.