Fazolky smažené s vejcem
20 min.
Ingredience
- 150gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 20gramůCibule
- 5gramůMáslo čerstvé
- 1kusVejce slepičí
- 2gramyPepř černý mletý
- 3gramySůl
- 5gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nakládané fazolky scedíme, necháme okapat, cibuli nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme na jemno.
- 2Na pánvi rozehřejeme kousek másla, přisypeme cibuli, necháme ji zpěnit. Přidáme fazolky, trochu orestujeme, pokud pustí tekutinu, necháme ji vydusit, osolíme, opepříme, přidáme posekanou petrželku. Do pánve rozklepneme jedno vejce, rychle promícháme a jakmile vejce ztuhne, odstavíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.