Fazolky v zelí s jablky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli dorůžova. Přidáme kysané zelí, kmín, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
  • 2
    Potom k zelí přidáme omytá, nastrouhaná jablka a sterilované fazolky. Zaprášíme moukou a dodusíme. Podle potřeby dolijeme nálevem z fazolek, osladíme, okyselíme octem a osolíme.
  • 3
    Můžeme podávat s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.