Fazolky zapečené s anglickou slaninou a koprem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
20 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné fazolky nakrájíme na proužky a v malém množství vařící osolené vody je uvaříme téměř doměkka.
  • 2
    Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme nasekaný kopr, okapané fazolky a vše krátce osmahneme.
  • 3
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem, rozšleháme a povaříme na hustou omáčku. Osolíme ji, přidáme koření a fazolky a vše nalijeme do vymaštěné nákypové formy. Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.