Fazolky zapečené se smetanou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
17 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, vláken zbavené fazolky nakrájíme šikmo na proužky. Vložíme je do kastrolu na rozehřáté máslo a dusíme téměř doměkka a do vysmahnutí šťávy.
  • 2
    Do vymaštěné zapékací mísy vrstvíme fazolky, posypeme je strouhankou a zalijeme osolenou smetanou. Povrch posypeme strouhankou. Zapečeme v předehřáté troubě.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k minutkám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.