Fazolová kaše s mrkví

50 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev, pórek a petržel nakrájíme na nudličky a podusíme na lžíci másla doměkka.
  • 2
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
  • 3
    Podušenou zeleninu smícháme s uvařenými fazolemi a vše umeleme nebo rozmixujeme.
  • 4
    Kaši dáme do kastrolu, za stálého míchání zahřejeme, přidáme kousky másla, sůl a po malých dávkách přiléváme mléko.
  • 5
    Horkou kaši polijeme rozpuštěným máslem a posypeme nasekaným vařeným vejcem smíchaným s nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.