Fazolová musaka bez masa

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
993 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
52 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
19 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočené fazole uvaříme v osolené vodě doměkka. 6 vajec uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Do olejem vymaštěného pekáče urovnáme vrstvu fazolí, přisolíme, na fazole naskládáme kolečka vajec, osolíme je, opaprikujeme a posypeme nastrouhaným sýrem. Zalijeme olejem a postup opakujeme. Vrchní vrstvu tvoří fazole.
  • 3
    Zbylá vejce rozmícháme s mlékem a nalijeme na musaku. Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 220 stupňů Celsia asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.