Fazolová polévka s jogurtem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole namočíme do vody a v téže vodě je uvaříme.
  • 2
    Zahustíme je jíškou, povaříme a rozmixujeme nebo prolisujeme.
  • 3
    Potom fazole rozředíme vývarem, osolíme a vmícháme rajčatový protlak a jogurt.
  • 4
    Na talíř vložíme plátek opečeného kabanosu, zalijeme polévkou a doplníme osmaženým tmavým chlebem a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.