Fazolová polévka z naložených fazolí
25 min.
Ingredience
- 900gramůFazole v tomatové omáčce
- 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 1litrVoda pitná
- 1kostkaBujón slepičí
- 7lžicJíška instantní
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 3kusyOkurky nakládané
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
73 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V litru vody uvaříme kostku slepičího bujonu.
- 2Ve čtvrtlitru vývaru uvaříme mírně rozmraženou a propláchnutou zeleninu. Když je měkká, přimícháme instantní jíšku, fazole, uvedeme opět do varu, přilijeme zbylý vývar, přidáme na kostičky nakrájené okurky. Před podáváním polévku osolíme a podle chuti přidáme ocet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.