Fazolová směs s uzeným masem

65 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
48 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
15 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole den předem namočíme do studené vody.
  • 2
    V kastrole na rozehřátém oleji orestujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme nadrobno nakrájené uzené maso, vmícháme fazole, osolíme a dusíme asi 40 minut.
  • 3
    Nakonec přidáme omytý špenát a nasekané bylinky, odstavíme z plotny a před podáváním necháme pokrm asi 5 minut odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.