Fazolová směs s uzeným masem
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 150gramůFazole červené
- 150gramůFazole bílé
- 300gramůUzené maso vařené
- 2lžíceOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1kusŠalvěj čerstvá
- 1kusTymián čerstvý
- 150gramůŠpenát listový čerstvý
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
48 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
15 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Fazole den předem namočíme do studené vody.
- 2V kastrole na rozehřátém oleji orestujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme nadrobno nakrájené uzené maso, vmícháme fazole, osolíme a dusíme asi 40 minut.
- 3Nakonec přidáme omytý špenát a nasekané bylinky, odstavíme z plotny a před podáváním necháme pokrm asi 5 minut odležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.