Fazolové lusky dušené se šunkou a zeleninou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
17 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mladé fazolové lusky omyjeme, překrojíme napůl, vsypeme do hrnce, zalijeme troškou vody a 5 minut podusíme. Scedíme a necháme okapat. Rajčata scedíme a trochu pokrájíme, dužinu z tykve nakrájíme na kostičky, šunku na silnější nudličky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, máslo, přisypeme tykev a podusíme 10 minut. Přidáme fazolky, rajčata, šunku, osolíme, opepříme, přilijeme 4 lžíce vývaru z fazolek a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Angie
út 22. 10. 2013
To se mi moc líbí :-)