Fazolové lusky na kyselo

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
13 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolové lusky zastříkneme trochou teplé vody, osolíme a částečně podusíme.
  • 2
    Z poloviny dávky másla a z prosáté mouky připravíme světlou zásmažku, rozředíme ji smetanou a rozšleháme. Vlijeme do fazolových lusků a za občasného promíchání je udusíme téměř doměkka.
  • 3
    Ke konci dušení přidáme jemně nakrájený kopr, přidáme sůl, cukr a necháme přejít varem.
  • 4
    Nakonec pokrm zjemníme přidáním zbylého másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.