Fazolové lusky na slanině
45 min.
Ingredience
- 500gramůFazolové lusky zelené
- 150gramůAnglická slanina
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Fazolové lusky očistíme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Necháme okapat.
- 2Slaninu rozškvaříme na pánvi, přidáme jemně nakrájenou cibuli, opražíme ji do světlé barvy a přimícháme lusky.
- 3Nakonec pokrm osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.