Fazolové lusky na smetaně

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
21 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolové lusky nakrájíme na menší kousky a v malém množství vody je krátce povaříme.
  • 2
    Připravíme světlou zásmažku z másla a z prosáté mouky, zalijeme ji vývarem z lusků, přilijeme smetanu, rozšleháme a povaříme.
  • 3
    Hotovou omáčku přecedíme na lusky, dochutíme převařeným octem, solí a ještě povaříme.
  • 4
    Nakonec přidáme omytý, jemně nakrájený kopr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.