Fazolové lusky s česnekem (nebo s cibulí)

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
49 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelené fazolové lusky vsypeme do vroucí osolené vody v hnrci a vaříme asi 10 minut. Uvařené fazolky scedíme.
  • 2
    V kastrolu na olivovém oleji osmahneme nakrájený česnek, přidáme vařené fazolky a chvíli restujeme.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 21. 1. 2016
Fazolové lusky s česnekem (nebo s cibulí)
Zas jeden! 😁 Rychlovka co zasytí, i když se nezdá. Večer chutná, ráno pomáhá! S chutí běžte do něj 😋😋
Anonymní uživatel
po 23. 5. 2016
Uživatel uvařil tento recept
posypala jsem parmezánem a byla to neskutečn á mňamka. Díky za recept
Anonymní uživatel
so 13. 1. 2018
Fazolové lusky s česnekem (nebo s cibulí)
V jednoduchosti je krása. Chutná dobře bez sýru i se sýrem. Určitě vyzkouším i s cibulí :-)