Fazolové lusky s karotkou dušené na másle
25 min.
Ingredience
- 750gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 600gramůMrkev sterilovaná
- 150mililitrůVoda pitná
- 20gramůSůl
- 150gramůMáslo čerstvé
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
143 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Fazolové lusky a mrkev podlijeme trochou teplé vody, přidáme sůl, pepř, polovinu dávky másla a rychleji udusíme doměkka.
- 2Do udušené zeleniny přidáme na zjemnění zbylé máslo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.