Fazolové lusky s vařenými vejci

45 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
14 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lusky omyjeme, odřízneme špičky a vlákna, cibuli nakrájíme nadrobno. Fazolky vložíme do osolené vroucí vody a 10 minut povaříme. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, necháme zesklovatět, přidáme scezené fazolky, přisypeme mouku, promícháme, zalijeme vývarem, octem, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Mezitím si uvaříme 4 vejce natvrdo, oloupeme a rozčtvrtíme.
  • 2
    Na talíře rozdělíme vařené brambory, přilijeme dušené fazolky a navrch položíme rozčtvrcené vejce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.