Fazolové lusky s vejci
40 min.
Ingredience
- 500gramůFazolky mražené
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 10gramůPetržel - nať
- 4kusyVejce slepičí
- 4lžíceMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Fazolky vložíme na rozehřáté máslo a osolíme. Pod pokličkou je dusíme doměkka a během dušení jen nepatrně podléváme, aby se ke konci vydusila šťáva.
- 2Potom přilijeme osolená vejce rozkvedlaná s mlékem a bez míchání necháme ztuhnout.
- 3Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.