Fazolový dip

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
26 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nasekáme na kostičky. V hrnci ji na rozpuštěném másle dusíme. Omyjeme červenou papriku, rozpůlíme, odstraníme semena, masitá bílá žebra a papriku nakrájíme na kostky. Polovinu kostek papriky přidáme do hrnce a dusíme s cibulí. Slijeme malou sklenici fazolí a necháme okapat. Potom je přidáme do hrnce. Přilijeme červené víno, směs ochutíme solí a pepřem. Vše povaříme 8 minut. Fazolovou směs umixujeme a necháme vychladit. Před podáváním fazolový dip posypeme zbývajícími kostkami papriky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.