Fazolový hrnec po řecku

70 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
677 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
51 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
10 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přebrané fazole zalijeme studenou vodou a necháme je namočené do druhého dne.
  • 2
    Fazole doměkka uvaříme a vodu slijeme do jiné nádoby. Na oleji usmažíme cibuli nakrájenou na kolečka, osolíme, opepříme a přisypeme papriku. Do vymazané zapékací mísy klademe vrstvu fazolí a usmaženou cibuli. Horní vrstva jsou fazole. Povrch pokapeme zbylým olejem, dolijeme vodou z fazolí a dáme péci do trouby.
  • 3
    Po 20 minutách pokrm vyjmeme a podáváme v misce, ve které jsme fazole zapékali.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.