Fazolový salát s brambory

35 min.
Rumunsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
8 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole necháme přes noc namočené, poté je uvaříme do měkka, scedíme, necháme okapat. Brambory ve slupce vaříme do měkka, oloupeme a nakrájíme na kostky. Cibuli rozkrájíme nadrobno. Zálivku připravíme smícháním oleje, octa a soli.
  • 2
    Vychladlé fazole namícháme v míse s brambory a přelijeme zálivkou.
  • 3
    Před podáváním necháme salát vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.