Fazolový salát s citronovou šťávou
65 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
6 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Fazole si namočíme den předem do studené vody.
- 2Druhý den fazole v té samé vodě povaříme 5-7 minut, potom vodu slijeme, dáme čistou vodu a vaříme fazole doměkka. Vaříme je přibližně 45 minut podle velikosti.
- 3Měkké fazole scedíme, dáme do mísy a přidáme k nim drobně pokrájenou cibuli, drobně pokrájenou zelenou petrželku, sůl podle chuti, slunečnicový olej a šťávu z 1 citronu.
- 4Vše dobře promícháme, dáme do chladničky vychladit a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.