Fazolový salát s citronovou šťávou

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
6 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole si namočíme den předem do studené vody.
  • 2
    Druhý den fazole v té samé vodě povaříme 5-7 minut, potom vodu slijeme, dáme čistou vodu a vaříme fazole doměkka. Vaříme je přibližně 45 minut podle velikosti.
  • 3
    Měkké fazole scedíme, dáme do mísy a přidáme k nim drobně pokrájenou cibuli, drobně pokrájenou zelenou petrželku, sůl podle chuti, slunečnicový olej a šťávu z 1 citronu.
  • 4
    Vše dobře promícháme, dáme do chladničky vychladit a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.