Fazolový salát s jablky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
3 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem namočené fazole uvaříme v 1,5l osolené vody doměkka. Scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Fazole vsypeme do mísy a přimícháme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a omytá, na kostičky nakrájená jablka.
  • 3
    100ml vody smícháme s citronovou šťávou, cukrem a solí. Zálivku vlijeme na salát, přidáme olej, pepř a vše dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.