Fazolový salát s melounem a rýží

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
34 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mražené fazolky povaříme asi 10 minut v osolené vodě, scedíme je a necháme okapat.
  • 2
    Meloun rozpůlíme, semínka vybereme. Dužinu vykrojíme ze slupky, nakrájíme na menší kousky. Uzené maso nakrájíme na nudličky.
  • 3
    Fazolky smícháme s vařenou rýží, melounem a masem. Zálivku rozmícháme s olejem a 3 lžícemi studené vody, pokapeme jí salát, dobře promícháme.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.