Fazolový salát s melounem a rýží
30 min.

Ingredience
- 600gramůFazolky mražené
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 200gramůRýže dušená
- 1kusMeloun cukrový
- 200gramůUzené maso vařené
- 1kusFrancouzská zálivka
- 3lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
34 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Mražené fazolky povaříme asi 10 minut v osolené vodě, scedíme je a necháme okapat.
- 2Meloun rozpůlíme, semínka vybereme. Dužinu vykrojíme ze slupky, nakrájíme na menší kousky. Uzené maso nakrájíme na nudličky.
- 3Fazolky smícháme s vařenou rýží, melounem a masem. Zálivku rozmícháme s olejem a 3 lžícemi studené vody, pokapeme jí salát, dobře promícháme.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.