Fazolový salát s pálivými paprikami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
887 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
51 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
19 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem namočené fazole uvaříme v čerstvé vodě doměkka, scedíme a rozmačkáme.
  • 2
    Zvlášť uvaříme omyté paprikové lusky, oloupeme je, zbavíme semínek a nasekáme. Papriky přidáme k fazolím spolu s oloupaným, nadrobno nasekaným česnekem.
  • 3
    Salát podle chuti osolíme, zalijeme olejem a dobře promícháme. Podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.