Fenyklový chléb
206 min.
Ingredience
- 500gramůFenykl sladký - hlíza
- 200mililitrůVoda pitná
- 20mililitrůOlej olivový
- 5gramůSůl
- 650gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
- 3gramyPepř černý mletý
- 20gramůFenyklová semínka
- 25gramůChlebový kvásek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
41 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
2 g
Vápník
21 mg
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, olej a šťávu vylisovanou z 2 čerstvých fenyklů, přidáme pepř, sůl, tmavou mouku, rozemletá semena fenyklu a na kousky nakrájený čerstvý fenykl.
- 2Vmícháme chlebový kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.