Fenyklový salát s krevetami

20 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý fenykl očistíme, okrájíme listy, rozpůlíme a nakrájíme na tenké nudličky.
  • 2
    Jablka omyjeme, oloupeme, nakrájíme na nudličky a smícháme s fenkylem. Vše zalijeme marinádou z oleje, octa, soli a pepře. Necháme dobře uležet.
  • 3
    Krevety smícháme s bílým jogurtem, přimícháme do směsi fenyklu s jablky a vše upravíme na misku vyloženou salátovými listy.
  • 4
    Pokrm posypeme natrhanou fenyklovou natí. Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.