Fenyklový salát s pomeranči

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
10 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenykl omyjeme, rozčtvrtíme a odstraníme tvrdý stonek. Bulvu nakrájíme na tenké plátky, pomeranče oloupeme a podélně nakrájíme na kolečka, jahody nakrájíme na tenké plátky. Vše smícháme v míse.
  • 2
    Pomerančovou a citronovou šťávu, zelený pepř, olivový olej, sůl, pepř a špetku cukru smícháme na zálivku. Přelijeme jí salát, zamícháme, necháme asi 10 minut uležet a podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.