Fenyklový salát s uzenou makrelou a pomerančem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
30 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenykl omyjeme, očistíme, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do salátové mísy. Pomeranče oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme k fenyklu.
  • 2
    Olej smícháme s citronovou a pomerančovou šťávou, osolíme, opepříme, zálivkou přelijeme fenykl s pomeranči. Salát rozložíme na připravené talíře, navrch rozložíme na jemno nasekanou šalotku a kousky uzené makrely.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.