Fettuccine podle Alfreda
25 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 50gramůSýr Parmezán
- 350gramůTěstoviny Fettuccine
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
24 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
2 g
Cukr
100 mg
Postup přípravy
- 1Ve velkém hrnci zahřejeme máslo, vlijeme smetanu a uvedeme do varu. Za stálého míchání povaříme 5 minut. Poté přidáme parmezán a dle chuti osolíme a opepříme. Plotnu vypneme.
- 2Ve velkém hrnci připravíme těstoviny dle návodu na obalu.
- 3Smetanovou omáčku znovu ohřejeme a vložíme do ní těstoviny. Ochutnáme a dokořeníme. Ihned podáváme s nastrouhaným parmezánem na posypání.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.