Fettuccine Primavera

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
33 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím nakrájíme na kousky chřest, spaříme vroucí vodou a zchladíme studenou. Boby vložíme do vroucí vody, ihned scedíme, nasypeme do studené vody, scedíme, necháme vychladnout a oloupeme. Poté je uvaříme doměkka. Celer nakrájíme na plátky a orestujeme na rozehřátém másle. Přidáme hrášek, zalijeme smetanou a cca 3min povaříme. Vložíme chřest, boby, nastrouhaný parmazán, ochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu a krátce asi minutu povaříme.
  • 3
    Omáčkou přelijeme těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře, dozdobíme bylinkami a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.