Fettuccine s bílým lanýžem

20 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
24 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
141 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny připravíme dle postupu, který uvádí výrobci na obalu.
  • 2
    Uvařené těstoviny slijeme a přendáme do mísy.
  • 3
    K uvařeným těstovinám přimícháme nakrájené kostičky másla, nastrouhaný parmezán, mletý muškátový oříšek. Osolíme a opepříme. Vše promícháme.
  • 4
    Na těstoviny nastrouháme plátky bílého lanýže a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.