Fettuccine s bílým lanýžem
20 min.
Ingredience
- 350gramůTěstoviny Fettuccine
- 75gramůMáslo čerstvé
- 60mililitrůSýr Parmezán
- 40gramůLanýž
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaMuškátový oříšek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
24 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
141 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny připravíme dle postupu, který uvádí výrobci na obalu.
- 2Uvařené těstoviny slijeme a přendáme do mísy.
- 3K uvařeným těstovinám přimícháme nakrájené kostičky másla, nastrouhaný parmezán, mletý muškátový oříšek. Osolíme a opepříme. Vše promícháme.
- 4Na těstoviny nastrouháme plátky bílého lanýže a můžeme servírovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.