Fettuccine s cibulí a smetanou
50 min.
Ingredience
- 6kusůCibule
- 125mililitrůHovězí vývar základní
- 125mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 500gramůTěstoviny Fettuccine
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstSýr Parmezán
- 1lžičkaSůl
- 5litrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
764 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
29 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
- 2Mezitím nakrájíme cibuli na tenká kolečka a na rozpáleném másle orestujeme asi 10min doměkka. Poté přilijeme vývar a smetanu a omáčku asi 10min provaříme. Ochutíme solí a pepřem.
- 3Nalijeme na těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře a dozdobíme hoblinkami parmazánu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.