Fettuccine s cibulí a smetanou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
764 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
29 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím nakrájíme cibuli na tenká kolečka a na rozpáleném másle orestujeme asi 10min doměkka. Poté přilijeme vývar a smetanu a omáčku asi 10min provaříme. Ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Nalijeme na těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře a dozdobíme hoblinkami parmazánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.