Fettuccine s cuketou a osmaženou bazalkou

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
818 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
57 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvičče rozehřejeme olej a postupně opékáme dokřupava bazalkové lístky, každý cca 1minutu. Poklademe na papírový ubrousek abychom lístky zbavili přebytečného tuku.
  • 2
    Poté v hrnci rozehřejeme máslo a orestujeme prolisovaný česnek. Přidáme nastrouhanou cuketu a za občasného míchání krátce orestujeme, až změkne.
  • 3
    Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente, scedíme, nasypeme na cuketu, posypeme strouhaným parmazánem a dobře promícháme. Rozdělíme na talíře, ozdobíme opečenými bazalkovými lístky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.