Fettuccine s kuřecím ragú

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
687 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
11 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykoštěné kuřecí prsa bez kůže nakrájíme na 2 cm velké kousky. V mikroténovém sáčku smícháme mouku se solí a pepřem, přidáme maso a protřepeme, aby se maso obalilo.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a opékáme asi 5 minut, ze všech stran. Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a přidáme k masu, vše asi 3 minuty podusíme. Potom přilijeme rajskou omáčku nebo protlak, víno a přivedeme k varu. Snížíme teplotu, zakryjeme a za občasného promíchání vaříme asi 10 minut.
  • 3
    Nudle uvaříme v osolené vodě dle návodu doměkka. Slijeme, necháme okapat a přendáme na mísu.
  • 4
    Do omáčky přidáme nadrobno nakrájenou papriku a ještě 5 minut dusíme. Hotovou omáčkou přelijeme těstoviny a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.