Fettuccine s máslem a parmezánem
20 min.
Ingredience
- 400gramůTěstoviny Fettuccine
- 50gramůMáslo čerstvé
- 115gramůSýr Parmezán
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
22 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
3 g
Cukr
230 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme dle návodu v hrnci s vroucí osolenou vodou. Slijeme a necháme dostatečně okapat, poté nasypeme do mísy.
- 2Postupně přidáváme máslo nakrájené na menší kousky a nastrouhaný parmezán a pokaždé promícháme, aby se vše rovnoměrně spojilo. Osolíme, opepříme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.