Fettuccine s ricottou

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
692 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
23 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
4 g
Cukr
76 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu v osolené vodě al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.
  • 2
    V průběhu vaření těstovin rozmixujeme nahrubo petrželku a bazalku.
  • 3
    Papriky smažíme na oleji 2–3 minuty. Vmícháme zakysanou smetanu, sýry ricotta a parmezán a na malém ohni mícháme asi 4 minuty, až se omáčka prohřeje, nesmí se však vařit.
  • 4
    Bylinky a sýrovou omáčku promícháme s těstovinami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.