Fettuccine se žampiónovou omáčkou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fettuccine uvaříme v osolené vodě al dente.
  • 2
    Mezitím rozpálíme olej a necháme na něm zesklovatět najemno nasekanou cibuli. Přidáme nahrubo nasekané žampiony a asi 5minut podusíme. Poté přimícháme sójovou omáčku, smetanu a krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Omáčkou přelijeme těstoviny a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.