Fettucine s uzeným pstruhem
25 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Fettuccine
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 3stroužkyČesnek
- 2lžíceMák mletý
- 400gramůCamembert
- 5gramůSůl
- 10gramůLimetková kůra
- 1kusLimetka
- 250gramůPstruh uzený
- 20gramůKopr čerstvý
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
713 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
26 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
4 g
Cukr
284 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.
- 2Drcený česnek smažíme na olivovém oleji na mírném ohni asi 3 minuty, potom přidáme limetovou kůru, mák a těstoviny a dobře protřeseme.
- 3Přidáme vykostěného pstruha, nakrájený camembert a nasekaný kopr a opatrně zahříváme, dokud se sýr nezačne rozpouštět. Pokrm podáváme ozdobený klínky limety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.