Fettucine s uzeným pstruhem

25 min.
Itálie
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
713 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
26 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
4 g
Cukr
284 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.
  • 2
    Drcený česnek smažíme na olivovém oleji na mírném ohni asi 3 minuty, potom přidáme limetovou kůru, mák a těstoviny a dobře protřeseme.
  • 3
    Přidáme vykostěného pstruha, nakrájený camembert a nasekaný kopr a opatrně zahříváme, dokud se sýr nezačne rozpouštět. Pokrm podáváme ozdobený klínky limety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.