Fettucine se smetanovou omáčkou

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
914 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
55 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
3 g
Cukr
160 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a pod pokličkou uchováme teplé.
  • 2
    V kastrolu rozehřejeme máslo, vmícháme smetanu, zahřejeme pod bod varu. Do omáčky přidáme uvařené nudle, nastrouhaný sýr a podle chuti pepř.
  • 3
    Pokrm upravíme na talíře a ihned podáváme. Můžeme ozdobit hoblinkami parmezánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.