Filé dušené s celerem
40 min.
Ingredience
- 400gramůFilé rybí
- 40gramůMáslo čerstvé
- 400gramůCeler bulvový
- 1lžičkaSůl
- 60gramůSalám Turistický trvanlivý
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé rozdělíme na menší kousky, oloupaný celer nakrájíme na tenké plátky a salám pokrájíme na nudličky. Vše osolíme, bez podlévání dusíme v kastrolu na rozpuštěném másle, až šťáva zpola vysmahne.
- 2Nakonec pokrm podle chuti opepříme.
- 3Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží a podušenou mrkví.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.