Filé dušené s fazolkami
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůFilé rybí
- 400gramůFazolky mražené
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžičkaKari koření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
17 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé nakrájíme nadrobno, osolíme a spolu s oloupanou, jemně pokrájenou cibulí, zpěněnou na másle, dusíme pod pokličkou.
- 2Když je šťáva zpola vydušená, přisypeme fazolky, zamícháme a dusíme do vysmahnutí šťávy.
- 3Směs okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci a necháme ztuhnout.
- 4Podáváme s petrželkovými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.