Filé dušené s fazolkami

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
17 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé nakrájíme nadrobno, osolíme a spolu s oloupanou, jemně pokrájenou cibulí, zpěněnou na másle, dusíme pod pokličkou.
  • 2
    Když je šťáva zpola vydušená, přisypeme fazolky, zamícháme a dusíme do vysmahnutí šťávy.
  • 3
    Směs okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci a necháme ztuhnout.
  • 4
    Podáváme s petrželkovými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.