Filé dušené se sýrem
40 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 100gramůJogurt bílý
- 5gramůPetržel - nať
- 10gramůMáslo čerstvé
- 20gramůSýr Eidam cihla 40%
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Osušené porce filé osolíme a vložíme do vymazané zapékací mísy. Posypeme nastrouhaným sýrem, přelijeme jogurtem (nebo kyselou smetanou) a dáme dusit do trouby.
- 2Do šťávy přidáme citronovou šťávu a podle potřeby rozředíme trochou vody.
- 3Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.