Filé dušené v leču
30 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 100gramůTuk
- 20gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 800gramůLečo sterilované
- 500mililitrůVoda pitná
- 1000gramůFilé z aljašské tresky
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
260 mg
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filé nakrájíme na porce.
- 2Cibuli nakrájenou na plátky osmahneme na tuku dorůžova, vložíme na ni mírně osolené, pomoučené a opepřené filé a zastříkneme vodou. Přidáme rajčatový protlak a krátce podusíme.
- 3Nakonec přidáme lečo a vše podusíme.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.